Încărcare...

BEST HAM MS SRL

Status firmă: funcţiune
Actualizat la 12 iunie 2025
2 Vizualizări

Compania BEST HAM MS SRL (CIF/CUI 30036618), cu sediul în Tîrgu Mureş, jud. Mureş, a fost înființată pe 5 aprilie 2012. Firma este specializată în prelucrarea şi conservarea cărnii, conform codului CAEN 1011.

Informații generale - BEST HAM MS SRL

Informații generale - BEST HAM MS SRL

CUI

CUI

30036618
Număr de înregistrare

Nr. Înregistrare

J26/347/2012
Număr de angajați

Angajați (nr. mediu)

0
Data înființării

Data înființării

5 aprilie 2012
Pentru a accesa date financiare detaliate în diverse monede, studii sectoriale și de risc, precum și date de contact, te rugăm să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Status
1048
- funcţiune
Caen
- Prelucrarea şi conservarea cărnii
Înregistrat în E-Factura
-
Plătitor de TVA
-
Attitude Logo
Singura sală de fitness wellness din Iași

Indicatori financiariBEST HAM MS SRL

În anul 2024, BEST HAM MS SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 0,00 RON, înregistrând o scădere de peste 0% față de anul anterior.

2017 - 2024

Profit - BEST HAM MS SRL

În anul 2024, BEST HAM MS SRL a înregistrat un profit de -9.082,00 RON, cu 3% mai mult față de anul anterior.

Profit pe perioada
2017 - 2024

Informații Financiare - BEST HAM MS SRL

AnAngajați (nr. mediu)Cifra de afaceriProfitEvoluția Anuală a Cifrei de Afaceri (%)Evoluția Anuală a Profitului (%)
202400,00 RON-9.082,00 RON0%3%
202300,00 RON-9.360,00 RON0%24%
202200,00 RON-12.382,00 RON0%-501%
202100,00 RON-2.060,00 RON-100%-49%
2020143.843,00 RON-1.379,00 RON-41%-123%
2019174.225,00 RON6.055,00 RON10%157%
2018267.397,00 RON-10.639,00 RON689%-3494%
201728.541,00 RON-296,00 RON-64%96%
2016023.674,00 RON-7.342,00 RON100%-527%
201500,00 RON-1.171,00 RON0%-100%

Informații contact - BEST HAM MS SRL

Județ
Mureş
Localitate
Tîrgu Mureş
Cod Poștal
540027
Adresă
MUREŞ, Mun. Târgu Mureş, Str. Cuza Vodă 22, Cod poștal 540027
Telefon
E-mail
Fax
Adresa Web

Mai multe companii din Mureş

No data
No data

Mai multe companii cu cod CAEN 1011 - Prelucrarea şi conservarea cărnii