Încărcare...

DOLCE EXPERT S.R.L.

Status firmă: funcţiuneActualizat la 24 mai 2025

Compania DOLCE EXPERT S.R.L. (CIF/CUI 41659999), cu sediul în Săcele, jud. Braşov, a fost înființată pe 19 septembrie 2019. Firma este specializată în fabricarea păinii; fabricarea prăajiturilor şi a produselor proaspete de patiserie, conform codului CAEN 1071.

Informații generale - DOLCE EXPERT S.R.L.

Informații generale - DOLCE EXPERT S.R.L.

CUI

CUI

41659999
Număr de înregistrare

Nr. Înregistrare

J8/2949/2019
Număr de angajați

Angajați (nr. mediu)

13
Data înființării

Data înființării

19 septembrie 2019
Pentru a accesa date financiare detaliate în diverse monede, studii sectoriale și de risc, precum și date de contact, te rugăm să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Status
1048
- funcţiune
Caen
- Fabricarea păinii; fabricarea prăajiturilor şi a produselor proaspete de patiserie
Înregistrat în E-Factura
-
Plătitor de TVA
De la 7 octombrie 2019

Indicatori financiariDOLCE EXPERT S.R.L.

În anul 2024, DOLCE EXPERT S.R.L. a înregistrat o cifră de afaceri de 5.446.110,00 RON, înregistrând o creștere de peste 4% față de anul anterior.

Profit - DOLCE EXPERT S.R.L.

În anul 2024, DOLCE EXPERT S.R.L. a înregistrat un profit de 353.972,00 RON, cu -65% mai puțin față de anul anterior.

Informații Financiare - DOLCE EXPERT S.R.L.

AnAngajați (nr. mediu)Cifra de afaceriProfitEvoluția Anuală a Cifrei de Afaceri (%)Evoluția Anuală a Profitului (%)
2024135.446.110,00 RON353.972,00 RON4%-65%
2023125.243.552,00 RON1.011.481,00 RON19%-27%
2022114.422.735,00 RON1.388.278,00 RON12%-1%
2021103.955.980,00 RON1.399.627,00 RON26%20%
202093.139.538,00 RON1.170.251,00 RON100%13001%
201910,00 RON-9.071,00 RON0%-100%

Informații contact - DOLCE EXPERT S.R.L.

Județ
Braşov
Localitate
Săcele
Cod Poștal
505600
Adresă
BRAŞOV, Mun. Săcele, Str. Avram Iancu 66A, Cod poștal 505600
Telefon
E-mail
Fax
Adresa Web

Mai multe companii din Braşov

Mai multe companii cu cod CAEN 1071 - Fabricarea păinii; fabricarea prăajiturilor şi a produselor proaspete de patiserie